ORDER HERE!!

Name:
Email Address:
hp no:
add:
order details:

Form provided by Freedback.

Tuesday, March 31, 2009

my hair getting longer and i made hairclips!


my hair getting longer and i get 'rimas'
hehe leceh btul nak study pun =P
my mom prefer me with short hair
last weekends i was so surprised with my sister
she got a cool hair style ok! wut a layer! nak jugak mama!
hehehe cant wait for my daddy to treat me for shopping..
yes i mis my home in JB..so much =( will not going home til july.. on August dah puasa
time running so fast =)

3 comments:

jaja said...

wah, progresif nye.. sampai 3 posts sekali gus. kak ja suka yg hair clip tu sbb kak ja pun tgh working on that too. tp tertangguh sbb nak siapkan org punya oder. tak pyh la potong rambut, panjang lg cantik. nti tak dapat la pakai kelip rambut (barrette) yg kak ja nak buat utk lian. Oops, dah pecah rahsia! ok, kak ja nak buat 1 utk lian nti bila sume oder dah siap :-P

lilstitchy said...

heehehehe yeayyyyy beshnyer.. =P

LyDia DeLia said...

cantiknyee clip tu liannnn..teringin nye nak buat 1 yang mcm lian buat..

jaja, lydia pon nak jugakkkk...(hehe..guwau jee..)

Post a Comment